WHOVALLEY

finns det nå bättre än fjällivet? njuter varenda dag.

idag har jag varit ledig, likaså imorgon. blev en efterlängtad skidpremiär i -20 grader vilket inte var lika skönt, och inte blev det bättre av att jag har sprillans nya pjäxor, satan vad ont jag fick. men gick bättre efter några minuters värme på jobbet. tar på krafterna att åka när man inte är van så jag och sofia tog en sväng på shoppen, där man kan bli fattig om man vill... sen avslutade vi med vitlökspasta och räkor på hildings, mums. har köpt liftkort och nöjespass idag, nu är det bara gymkortet som fattas sen är säsongen välkommen!

känner mig som en riktig hemmafru, varit ute i garaget och fixat med timer till motorvärmaren eftersom den strejkat flera gånger, men nuså.

imorgon ska jag sova ut, haft klockan på halv åtta tre dagar i rad nu. sen får vi se om vädret tillåter, kan bli några åk i backen, måste in på shoppen och fixa med bonuskort också. när sofia slutat ska vi baka, får se vad det blir.

trivs sjukt bra här! trevliga människor och fjällen är verkligen jag. saknar självklart alla där hemma, mamma pappa syster hjärtat farmor farfar mormor morfar och vännerna. den 23e åker jag hem och myser lite, sen kommer hjärtat och syster hit i mellandagarna!





LOVELY

1 vecka kvar idag. om 7 dagar, nästa fredag, säger jag hej då till gävle för ungefär 6 månader framöver. imorgon ska vi på julgala med jobbet, kommer bli en riktigt bra avslutning känner jag på mig. sen blir det mys med bästa och jobb hela helgen.

PUSS



RSS 2.0